Vergelijk offertes van schildersbedrijven!

Het kan zijn dat u een schilder wilt inhuren voor het schilderen van uw huis binnen of buiten. Dit kunt u zeker doen alleen vraagt u zich misschien af hoe dat nu gaat met de corona. Er veranderd eigenlijk niet veel behalve dan dat er maatregelen getroffen moeten worden. Voor de rest kunt u gerust een schilder inhuren en uw huis mooi laten schilderen naar de wensen die u wilt.

Hoe gaan ze te werk?

Schilderbedrijven gaan gewoon door met hun werk. Ze nemen natuurlijk wel extra maatregelen in het bedrijf en voor u als klant. De meeste schilderwinkels die schildermaterialen verkopen blijven open. De opdrachten die de schilders bij u thuis doen gaan gewoon door. Ze werken alleen in kleinere teams en de schilders doen de opdrachten zoveel mogelijk alleen en reizen zoveel mogelijk alleen naar u toe. Als een medewerker verkoudheidsverschijnselen of andere klachten heeft, blijft deze absoluut thuis. Dit is zowel beter voor de medewerker als voor de klant. 

Houdt 1,5 meter afstand

Maatregelen voor u

Als u een schilder wilt laten komen is het natuurlijk verstandig om uzelf ook aan de maatregels te houden. Houd anderhalve meter afstand en draag een mondkapje. De schilder zal hoogstwaarschijnlijk ook een mondkapje dragen maar het is het beste om allebei goed beschermd te zijn. Als de schilder buiten werkt gaat het wat gemakkelijker en dan is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Vermijd overbodig contact met elkaar en laat de schilder niet onnodig bij uw thuis hangen. Er wordt ook verteld aan de schilders zo snel mogelijk de klus af te handelen en snel door te gaan naar de volgende klus.

Invloed corona op prijs, werk en tijd

Het zal niet veel invloed hebben op de prijs en het werk van een schilder. De prijs zal gewoon hetzelfde blijven als voor corona, tenzij het bedrijf het financieel erg moeilijk heeft kan het zijn dat ze de prijzen verhogen. Maar aangezien de schildersbedrijven gewoon door gaan tijdens corona, wat zeker nodig is. Het zal niet snel gebeuren dat ze in de financiële problemen komen. Het werk heeft ook geen invloed behalve de maatregelen die hierboven staan beschreven.

 De maatregelen kunnen wel invloed hebben op de tijd die de schilder bezig is, als het bedrijf ervoor kiest om bijvoorbeeld een schilder minder te sturen als normaal zal deze schilder ook langer bezig zijn. Maar als dit niet het geval is en het aantal schilders hetzelfde zal blijven kan het zijn dat de schilders juist eerder weg zijn omdat ze bijvoorbeeld minder lang blijft hangen of nog even een gesprekje zal houden.

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze schilders geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Vergelijken

Meer weten over schilderwerk?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.