Vergelijk offertes van schildersbedrijven!

Onderhoudsplan

Na het laten uitvoeren van schilderwerk, met nadruk op buitenschilderwerk, kan het slim zijn om een onderhoudsplan op te stellen.

Met een onderhoudsplan bent u verzekerd van het tijdig laten uitvoeren van het schilderwerk. Het grote voordeel is dat hier vervolgens niet telkens aan gedacht hoeft te worden. Wij van Schilder de Koning nemen de volledige planning op ons.

Tijdens de uitvoer doen wij een grondige test naar de huidige ondergrond. Met de positionering van de woning kunnen wij bepalen hoelang het schilderwerk mee zal gaan.

Abonnement afsluiten

Om het onderhoudsplan tot concrete uitvoering te laten komen, kunnen wij een jaarlijkse vergoeding rekening. Al het onderhoud zal hierbij inbegrepen zitten. Op deze wijze komen er geen onverwachts hoge kosten voor het repareren van houtrot.

Zie het als een APK beurt bij de auto. Wij komen regelmatig langs om te controleren of alles nog goed erop zit.

Kosten van een onderhoudsplan

De contracten die wij aanbieden voor het onderhoud worden op maat gemaakt. Vooraf zullen wij de kosten toelichten en vervolgens kunt u zelf de keuze maken of u al het onderhoud uit handen zou willen geven. Een vast tarief per jaar, zonder extra kosten voor het materiaal of voor onze uren.

Specialisaties Schilder de Koning

  • Plafond witten
  • Deuren en kozijnen
  • Latex spuiten
  • Huis schilderen
  • Trap schilderen

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze schilders geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over schilderwerk?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.