Vergelijk offertes van schildersbedrijven!

Winterschilder

Bent u specifiek op zoek naar een winterschilder? In de winter maanden kan het voordeliger zijn om een schilder in te schakelen voor uw schilderwerk. Ook wij gaan graag mee in de gekte om een voordelig tarief aan te bieden.

Zeker voor binnenschilderwerk wat over het algemeen wat langer op zich kan laten wachten, kan het aantrekkelijk zijn om het tijdelijk uit te stellen.

Wat is het verschil met een gewone schilder?

Er is simpelweg geen verschil met een schilder, de term winterschilder is tot stand gekomen omdat het buitenschilderwerk in de winter niet gedaan kon worden. Destijds gingen veel schilders in de winter concureren op prijs om alsnog wat schilderwerk te kunnen uit voeren.

Hierdoor werd de term winterschilder gekoppeld aan de kortingen die ‘normale’ schilders rekende. Deze term winterschilder vinden wij nog steeds wel toepasselijk. Al valt er tegenwoordig wel steeds meer buitenschilderwerk in de winter uit te voeren door de verbeterde verf soorten.

Schilder de Koning geeft graag advies

Specifieke vragen over het schilderwerk of wilt u dat wij langskomen om een indicatie te geven van de kosten? Vraag geheel gratis meer informatie aan, geef hierbij zoveel mogelijk achtergrond gegevens en de wensen aan. Op basis van de wensen kunnen wij een indicatie geven omtrent de kosten en een idee geven over de opties die er allemaal zijn.

Specialisaties Schilder de Koning

  • Plafond witten
  • Deuren en kozijnen
  • Latex spuiten
  • Huis schilderen
  • Trap schilderen

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze schilders geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over schilderwerk?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.